مزایا و معایب استفاده از ظروف مسی

 

مزایا و معایب ظروف مسی

 

 

ظروف مسی بعلت براق بودن و درخشندگی فوق العاده ،جزو زیباترین ظروفی است که می توانید در آشپزخانه خود داشته باشید.اما ،آیا استفاده از این نوع متریال (مس) در آشپزی مناسب است؟ ما میخواهیم در مورد مزایا و معایب ظروف مسی صحبت کنیم تا به شما در تصمیم گیری این موضوع کمک کنیم!

 

 

 

مزایا استفاده از ظروف مسی

 

ظروف مسی توسط بسیاری از سرآشپز های حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرد چون که خاصیت انقال حرارت بسیار خوبی را دارد.حرارت در تمام نقاط آن به صورت یکنواخت و سریع پخش می گردد و می توان به دمای بسیار دقیق مورد نیاز رسید. این بدان معنی است که با تغییر درجه حرارت اجاق گاز بلافاصله شاهد تغییر دما در غذا خواهید شد و به شما این امکان را می دهد که به آرامی گرم کرده و کاملا برشته نمایید.

 

ظروف مسی وزن خوب و سنگینی کافی برای قرار گرفتن مطمئن بر روی اجاق را دارد ،بدون داشتن وزن زیادی ،بطوری که می شود با یک دست به سهولت آن را بلند کرد.

 

 

 

 

بعلاوه نمیشود زیبایی ظروف مسی درخشان را انکار کرد.اگر شما عکس های زیبایی از آشپزخانه ها در مجلات دکوراسیون خانه دیده باشید همواره وسایل آشپزخانه با ظروف مسی در قفسه ها به تصویر کشیده شده است.زیرا کیفیت و شکوه ظروف مسی داراری جاذبه بصری می باشد.

 

 

معایب استفاده از ظروف مسی

 

ظروف مسی واکنش پذیری بالایی با غذاها دارد به همین دلیل قسمت داخلی آن را با قلع ،اندود می کنند.قلع به آسانی ساییده می شود به همین خاطر باید چند سال یک بار آن را قلع اندود کرد.

 

ظروف مسی بطور مرتب باید پولیش گردد حتی زمانی که از آن استفاده نمی کنید و نباید توسط ماشین ظرفشویی شسته شود. برای جلوگیری از لکه افتادن ظروف باید بعد از هر شست و شو، آن را خشک کنید.

 

در نهایت ظروف مسی یکی از انواع گران قیمت ترین وسایل آشپزی می باشد که باعث خارج شدن از توان خرید بسیاری از مردم می گردد.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *